Koninklijke Onderscheiding voor twee Elspeetse brandweermannen Koetsier en Kayim

Foto: Fotopersbureau Steenwyck

Op vrijdag 15 november 2019 reikte burgemeester Van de Weerd Koninklijke Onderscheidingen (Lid in de Orde van Oranje-Nassau) uit .

Jaarlijkse korpsavond

De onderscheidingen zijn uitgereikt aan de heer R. (Richard) Kayim en de heer A.K. (Amy) Koetsier voor hun langdurige inzet als vrijwilliger bij de Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland (VNOG), brandweerpost Elspeet. De uitreiking van de koninklijke onderscheidingen vond plaats tijdens de jaarlijkse korpsavond van de brandweervrijwilligers op vrijdag 15 november 2019 in de Brandweerkazerne Elspeet vanaf 20.00 uur.

De heer R. (Richard) Kayim

De heer Kayim heeft vanaf 1 september 1997 als vrijwillige brandweerman met veel inzet mensen in nood geholpen vanuit de brandweerpost Elspeet in de gemeente Nunspeet. De heer Kayim is inmiddels ruim 21 jaar een betrokken en enthousiaste vrijwilliger. Hij is begonnen als aspirant-brandwacht en heeft in de loop der jaren meerdere diploma’s en certificaten behaald, zoals Brandwacht 2e klas, Brandwacht 1e klas, Hoofdbrandwacht, Brandmeester. Hij is momenteel actief als oefencoördinator. Vanaf 1 december 2018 is hij bevelvoerder voor de brandweerpost Elspeet.

De heer A.K. (Amy) Koetsier

De heer Koetsier heeft zich sinds 1 november 1984 als vrijwillige brandweerman uitermate maatschappelijk verdienstelijk ingezet voor de brandweerpost Elspeet in de gemeente Nunspeet en daarmee veel mensen in nood geholpen. De heer Koetsier is al ruim 34 jaar een betrokken en enthousiaste vrijwilliger. Hij is begonnen als aspirant-brandwacht en heeft in de loop der tijd verschillende certificaten en diploma’s behaald. Het betreft certificaten en diploma’s zoals Brandwacht 2e klas, Brandwacht 1e klas, Hoofdbrandwacht, Brandmeester en Officier van Dienst. Daarnaast is hij ook actief als chauffeur, testbaanleider en assistent bij de PPMO-keuringen en onderhoud ademlucht.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen