Half miljoen aan prijzen in Postcode Loterij Postcodekanjer

Foto: Roy Beusker Fotografie

Het jaar begint vandaag extra goed voor vier bewoners van de Martensweg in Nunspeet. De Postcode Loterij maakte zojuist in 5 Uur Live bekend dat de deelnemers die meespelen met de winnende postcode (8071 KH) samen een bedrag van 547.000 euro hebben gewonnen.

Half miljoen aan prijzen

De winnaars verdelen deze prijs met elkaar. Postcode Loterij-ambassadeur Nicolette van Dam verraste de winnaars vandaag met het mooie nieuws. De volgende bedragen zijn gewonnen:

  • €218800 (1 winnaar)
  • €109400 (3 winnaars)

“Prachtig!”, reageert een winnaar. “Hiermee gaan we de wereld zien met onze kinderen.”

Niet de eerste keer

Nunspeet viel eerder in de prijzen
Het is niet de eerste keer dat inwoners van Nunspeet in de prijzen vallen. In juli dit jaar viel de Buurt-Ton op postcode 8071 TL. Toen wonnen de vijftien winnaars bedragen uiteenlopend van 5.882 tot 11.764 euro.

PostcodeKanjer van 54,7 miljoen euro later vandaag bekend

Vandaag maakt de Postcode Loterij bekend waar de hoogste PostcodeKanjer ooit van 54,7 miljoen euro valt. De winnende postcode wordt in RTL Boulevard op RTL 4 bekendgemaakt. De uitreiking is vanavond te zien in The Biggest Quiz op RTL 4. Naast de PostcodeKanjer reikt de Postcode Loterij vandaag nog meer grote geldprijzen uit. Zo verdelen vijf postcodes, waaronder Nunspeet, een bedrag van 547.000 euro en valt de 1 Miljoenprijs vandaag ergens in het land. De winnende postcodes zijn terug te vinden op www.postcodeloterij.nl.

Reacties