Teamlid bij radioprogramma ‘Senioren bij de Tijd’ gezocht

Foto: Pixabay

Op dinsdagmiddag is er gedurende een uur een gevarieerd programma van ‘Senioren bij de tijd’ op RTV Nunspeet. Een eigentijds programma voor senioren en andere luisteraars in de wijde omgeving van de gemeente Nunspeet.

Teamlid voor complete programma

Veel uiteenlopende onderwerpen passeren de revue, interviews worden afgewisseld met muziek, reclame en journaal. Voor de presentatie van dit programma worden vrijwilligers gezocht die 1 of 2 keer per maand beschikbaar zijn. De werkzaamheden houden onder andere in het samen met het team bepalen van de onderwerpen per uitzending, de uitzending met de gasten vooraf bespreken en eventueel samen met een medepresentator de uitzending presenteren. Samen met een collega zorgt u ervoor dat het uur leuk wordt ingevuld. U mag meedenken bij de invulling van het programma; eigen ideeën en het aandragen van onderwerpen zijn welkom.

Keertje kijken?

Het team dat zich bezighoudt met het maken van ‘Senioren bij de Tijd’, is een gemotiveerde groep mensen die het een leuke uitdaging vindt om samen een mooi en informatief radioprogramma te maken. U mag gerust een keertje kijken en sfeer proeven in de studio.

Meer info

Voor meer informatie kunt u een mail sturen naar [email protected], ter attentie van Frans van Baardwijk (Stichting Welzijn Nunspeet). Hij neemt dan zo spoedig mogelijk contact op met u.

Servicepunt Vrijwilligers Nunspeet

Op zoek naar ander vrijwilligerswerk? Neem eens een kijkje in de vacaturebank van het Servicepunt Vrijwilligers Nunspeet www.vrijwilligerswerknunspeet.nl.

Reacties