Woning in Hulshorst 3 maanden dicht vanwege handel in verdovende middelen

Foto: Vlissingen.Nieuws.nl

Vanaf maandag 20 januari is de woning aan de Oudeweg 4g in Hulshorst voor 3 maanden gesloten. Burgemeester van de Weerd van Nunspeet, waar Hulshorst onder valt, heeft dit besloten.

Dealen

Vanuit de woning heeft handel in verdovende middelen plaatsgevonden. De overtreding van de Opiumwet werd geconstateerd na een onderzoek door de politie. Vanuit Meld Misdaad Anoniem werd gesuggereerd dat er mogelijk harddrugs werden verkocht.

Steeds meer anonieme tips

Nunspeet treedt hard op tegen drugshandel binnen de gemeentegrenzen. De burgemeester is helder over het waarom van deze actie: “De samenleving wil dit echt niet, steeds vaker komt de politie dit soort overtredingen op het spoor na anonieme tips van burgers. En iedereen is gewaarschuwd, bij een dergelijke overtreding is altijd sluiting van de woning het gevolg!” Sinds 2016 wordt door gemeenten en politie op grond van de Wet Damocles strenger opgetreden bij overtredingen van de Opiumwet. Hiermee willen gemeenten de veiligheid en leefbaarheid verbeteren en drugsoverlast tegengaan.

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen