Bezoekerscentrum Nunspeet zoekt vrijwilligers voor binnen en buiten

Foto: NNN

Bezoekerscentrum Nunspeet is op zoek naar extra mensen die zich willen bezighouden met het onderhoud van het (bos)terrein rondom het bezoekerscentrum.

Goed toegankelijk

De themapaden als het kabouterpad en het boswachterspad, maar vooral het rolstoelpad moeten goed toegankelijk blijven. De paden worden regelmatig door de terreinmedewerkers schoongeblazen en de struiken erlangs gesnoeid. De houten kabouters die de bezoekers de weg door het bos wijzen, moeten er tiptop uitzien. Het is een klus voor echte buitenmensen, die graag fysiek bezig zijn.

Andere functies

Het Bezoekerscentrum heeft daarnaast voor verschillende dagdelen behoefte aan vrijwilligers die een combinatie van baliewerkzaamheden en het begeleiden van activiteiten van kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar aanspreekt. Ben jij aan de ene kant gastgericht en aan de andere kant graag creatief bezig, neem dan eens vrijblijvend contact op.

Meer info?

Voor meer informatie over het doen van vrijwilligerswerk bij Bezoekerscentrum Nunspeet kun je bellen met Michèle Schuurkamp, tel. 0341-217011 of stuur een e-mail naar [email protected].

Servicepunt Vrijwilligers Nunspeet

Op zoek naar ander vrijwilligerswerk? Neem eens een kijkje in de vacaturebank van het Servicepunt Vrijwilligers Nunspeet www.vrijwilligerswerknunspeet.nl of kom op maandag, dinsdag of woensdagochtend langs in Veluvine.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen