Snoepreisjes zijn volgens wethouder van de Bunte ideaal voor de verbinding met inwoners

Foto: Wikimedia/Ricksulman

Met veel dank en plezier maak ik snoepreisjes voor het werk. Van een avondje tafeltennissen tot het bezoeken van een ondernemersontbijt.

Deuren gaan open met snoepreisjes

Sinds het wethouderschap stromen de uitnodigingen binnen en gaan overal de deuren open. En op het gebied van economie en sport is er gelukkig altijd wat te doen in de gemeente Nunspeet. We hebben ruim 2000 ingeschreven bedrijven in de gemeente Nunspeet. En samen met de bedrijfscontactfunctionaris proberen wij de lijnen naar onze ondernemers kort te houden. De bedrijfsbezoeken en het netwerken doen wij wisselend voor, tijdens of na werktijd. Wij bewegen graag mee met iedere bedrijfstak.

Sporten

Ook de (sport)verenigingen in onze gemeente zijn veel in beweging. Vaak ‘s avonds en in het weekend, omdat men na schooltijd of na werktijd de meeste mensen bereikt. Ook de vele vrijwilligers zijn vaak avonden en weekenden van huis om het allemaal in goede banen te leiden. Van clubscheidsrechter tot verkeersregelaar bij evenementen.

Allerlei speelvlakken

Als wethouder ben ik er trots op de verschillende speelvelden mijn werkzaamheden uit te oefenen. Daar krijg ik ook voor betaald en het werk geeft mij er heel veel plezier voor terug. Elk bezoekje is voor mij een snoepreisje. En aankomend weekend ga ik weer mee naar het wereldkampioenschap veldrijden in Zwitserland met de supportersvereniging van Annemarie Worst. Van deelname aan de Tol Trialrun tot de toertocht van De Volharding. En van netwerkavond bij Starterscollectief Veluwe tot businessontbijt van de ondernemersvereniging. Het inschrijfgeld en alle kosten betaal ik zelf, want ik had ook meegedaan met alle activiteiten als ik geen wethouder was. En het is slechts weinig mensen gegeven van hun hobby hun beroep te maken.

Lees ook

De columns van wethouder van de Bunte plaatsen wij vaker op Nunspeet Nieuws

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen