Evenementenkalender gemeente Nunspeet biedt overzicht

Foto: Google Street View

De gemeente Nunspeet is vanaf 1 februari een pilot gestart met een evenementenkalender op www.nunspeet.nl/evenementenkalender. Op deze pagina worden evenementen, inclusief locatie en datum gepubliceerd. De kalender is een pilot vooruitlopend op het nieuwe evenementenbeleid van de gemeente.

Overzicht was er niet

Binnen de gemeente Nunspeet worden volop evenementen en activiteiten georganiseerd. Een overzicht van deze activiteiten ontbrak nog. “Met deze evenementenkalender bieden wij een overzicht van activiteiten die voor iedereen toegankelijk zijn binnen de gemeente Nunspeet. Handig voor onze inwoners, de organisatoren van de evenementen en zeker ook handig voor onze toeristen”, volgens Marije Storteboom, wethouder van o.a. recreatie en toerisme.

Evenement aanmelden

Iedereen die een openbaar evenement of activiteit organiseert, kan dit op de kalender laten plaatsen door een e-mail te sturen aan [email protected] met daarin de datum, locatie en naam van het evenement. De evenementenkalender wordt wekelijks bijgewerkt.

Vergunning aanvragen

Voor het houden van een evenement is meestal een vergunning of melding nodig. Via de vergunningencheck (www.nunspeet.nl/vergunningencheck) kan men nagaan of dit inderdaad het geval is en kan men vervolgens de vergunning aanvragen.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen