Workshop voor vrijwilligers: ‘Zorg voor een ander, zorg voor jezelf’

Foto: Pixabay

Op maandag 2 maart wordt de volgende in de reeks workshops voor vrijwilligers gegeven. Ditmaal is het onderwerp het goed voor jezelf zorgen.

Niet vergeten

Alleen als je dát doet kun je dat ook voor een ander doen. Bij veel mensen schiet dit er nog weleens bij in. Dit maakt dat veel mantelzorgers en vrijwilligers het risico lopen overbelast te raken. Bij deze workshop krijg je tips en handvatten hoe je naast de zorg voor een ander jezelf niet kunt vergeten. Hetzelfde geldt voor de vraag hoe je zorg kunt geven aan mensen die ‘moeite’ hebben om zorg te ontvangen.

Avondje workshop

De workshop duurt van 19.30 tot ongeveer 22.00 uur en wordt gegeven in de Ontmoetingsruimte in Veluvine. Cursusleidster is Yvonne Ruigrok. Zij is werkzaam als preventiemedewerker en bij het Programma Mentaal Gezond Noord-Veluwe.

Meedoen?

Vrijwilligers kunnen zich op de volgende wijze voor de workshop inschrijven: door het  invullen van het digitale aanmeldingsformulier op de website van het Servicepunt Vrijwilligers Nunspeet (www.vrijwilligerswerknunspeet.nl), of door een e-mail te sturen naar [email protected], met de volgende gegevens: naam, adres, e-mail en telefoonnummer en wat voor vrijwilligerswerk je doet. Langskomen bij het Servicepunt Vrijwilligers Nunspeet om je in te schrijven kan ook.

Servicepunt Vrijwilligers Nunspeet

Voor meer informatie: bel op maandag of dinsdag of woensdagochtend naar het Servicepunt Vrijwilligers Nunspeet, telefoon: 0341-442020. Op zoek naar  vrijwilligerswerk? Kijk eens in de vacaturebank van het Servicepunt Vrijwilligers Nunspeet www.vrijwilligerswerknunspeet.nl, of kom op maandag, dinsdag of woensdagochtend langs in Veluvine.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen