Keiler 2020 gecancelled en doorgeschoven naar 2021

Foto: Still YouTube

Twee weken geleden had niemand gedacht dat het coronavirus zo’n impact zou hebben op de samenleving.

Keiler 2020 afzeggen

Evenementen zijn tot 1 juni verboden. Ondanks dat de Keiler pas op 6 juni 2020 dit jaar zou zijn, is er besloten om de sportwedstrijd te annuleren. In de aanloop naar de Keiler zou er veelvuldig moeten worden vergaderd, zouden er logistieke zaken geregeld moeten en zou er natuurlijk getraind moeten worden. Nu dat allemaal lastig of niet te doen is, is er besloten om de Keiler 2020 niet door te laten gaan.

Verplaatsen naar 2021

Volgend jaar zal de 25e editie dan plaatsvinden. Weer in het eerste weekend van juni. De bedoeling is dat er dan 68 teams aan de start verschijnen. Ook de jeugdkeiler zal dan plaatsvinden. Eigenlijk zou de jeugdeditie dit jaar voor het eerst plaatsvinden. Voor de jeugdkeiler zal volgend jaar pas kunnen worden ingeschreven. Voor de Keiler 2021 gaat bekeken worden of de inschrijvingen voor 2020 worden doorgeschoven en wat er met het inschrijfgeld gebeurt.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Nunspeet Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Apeldoorn Nieuws en Harderwijk Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de Facebook-pagina voor jouw gemeente van Nieuws.nl? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-17732224

Reacties