Maatregelen rondom coronavirus werken in Nunspeet op weekmarkt

Foto: Pixabay

Bezoekers van de weekmarkt moesten donderdagmorgen via een afzetting het Marktplein op. Zo kon het totaal aantal bezoekers worden bijgehouden.

Afzetting maatregelen

De Markt was afgezet, de non-food kramen waren er niet en de marktkoopmannen die er wel waren hadden hun kramen anders ingedeeld. Over de handelswaar heen hangen en je eigen groente vastpakken zat er niet in. Je moest vanaf een afstandje kijken en aanwijzen. De afstand tot de kraam werd op meerdere manieren geregeld. Sommige marktkoopmannen deden dit met afzetlint en sommigen heel inventief met de kratten.

Bezoekers

Ook de bezoekers zelf hielden zich aan de strenge maatregelen. Er waren beduidend minder mensen dan anders. De bezoekers aan de Markt die er waren, hielden zich zoveel mogelijk aan de 1,5 meter afstand. De meeste mensen waren ook als individu naar het marktplein gekomen. Deze week wordt door het gemeentebestuur een besluit genomen over de weekmarkt van volgende week.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Nunspeet Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Apeldoorn Nieuws en Harderwijk Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de Facebook-pagina voor jouw gemeente van Nieuws.nl? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-17732224

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen