‘Koop lokale waar en zo helpen wij elkaar’

Foto: Koop lokaal

De 4 organisaties Bedrijvenkring Nunspeet, de Ondernemers Vereniging Nunspeet, Ondernemend Elspeet en de gemeente Nunspeet doen een gezamenlijke oproep

Koop lokale waar en zo helpen wij elkaar

Omdat het nog niet bekend is hoe lang de coronamaatregelen aan zullen houden, roepen de 4 organisaties op om nu mensen veel thuis zitten, niet te gemakkelijk te denken en via online, landelijke webshops te bestellen. ‘Bestel niet bij de grote winkelketens, maar koop (online) bij onze ondernemers en houdt daarbij de richtlijnen van het RIVM in acht. Ga alleen op pad, en houd afstand’.

Actie opgestart

Vooral nu in de coronacrisis hebben bedrijven het erg moeilijk, dus ga het dorp in. En koop niet online. Het is niet bekend hoe lang de maatregelen gaan duren. Als de maatregelen nar 28 april worden opgeheven, zal het ook nog een tijd duren voordat de economie weer normaal draait. Het doel van de actie is ook om de plaatselijke middenstand nu te helpen zodat je straks ook gewoon bij de plaatselijke middenstand kan kopen.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Nunspeet Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Apeldoorn Nieuws en Harderwijk Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de Facebook-pagina voor jouw gemeente van Nieuws.nl? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-17732224.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen