Vrijdagmiddag is een inzittende omgekomen bij noodlottig ongeval in Hulshorst

Foto: ©Renkum Nieuws

Vrijdagmiddag is een persoon overleden na een ongeval op de Oudeweg in Hulshorst. Kort na 14.00 uur kreeg de alarmcentrale een melding van beknelling en licht letsel bij een aanrijding. Hierop reden politie en brandweer richting de locatie.

Brand

Tien minuten na de eerste melding werd er ook een brand gemeld op de ongevalsplek. Het vuur sloeg als snel over naar de berm en sloeg daar snel om zich heen. Een stuk bos van 20 bij 40 meter stond in brand.

Vrijdagmiddag

Meerdere politie-, brandweer- en ambulance-eenheden kwamen ter plaatse. De auto die vrijdagmiddag vlam vatte is een Tesla. Een inzittende van de auto is bij het ongeval overleden. De auto wordt door een in elektrische auto gespecialiseerd bergingsbedrijf afgevoerd.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Nunspeet Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Apeldoorn Nieuws en Harderwijk Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de Facebook-pagina voor jouw gemeente van Nieuws.nl? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-17732224.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen