Anderhalve meter coach helpt organisaties met de maatregelen rondom leven in coronatijd

Foto: ©Maximaal Sales

De gemeente Nunspeet heeft sinds anderhalve week een 1,5-metercoach aangesteld die ondernemers en organisaties binnen de gemeente Nunspeet kan ondersteunen bij vraagstukken rondom de 1,5-meterafstandregel.

Oog op toekomst

De verwachting is dat de huidige maatregelen rondom de coronacrisis, ook in geval van versoepeling, voorlopig nog van kracht blijven. Veel organisaties denken na over de praktische invulling aan de 1,5-meterafstandregel. Hierover krijgt de gemeente Nunspeet momenteel veel vragen binnen. Het doel is veelal om een goede balans te vinden tussen doorgang van de bedrijfsvoering en het waarborgen van de gezondheid van werknemers, klanten en/of bezoekers.

Meedenken

De verantwoordelijkheid voor de waarborging van de 1,5-meterafstandsregel ligt bij de bedrijven en instanties zelf. De gemeente is niet verantwoordelijk, maar biedt graag de mogelijkheid om mee te denken over de vraagstukken en praktische problemen rondom deze regel.

Voor organisaties

Elke organisatie binnen de gemeente Nunspeet – winkeliers, horeca, recreatieparken, hotels, sportverenigingen, etc. – kan gebruik maken van de mogelijkheid tot ondersteuning. Een locatiebezoek behoort ook tot de mogelijkheden.

Bereikbaar via e-mail

De 1,5-metercoach is bij voorkeur te bereiken via e-mail: [email protected] o.v.v. contactgegevens en anders via het algemene nummer (0341) 25 99 11.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Nunspeet Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Apeldoorn Nieuws en Harderwijk Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de Facebook-pagina voor jouw gemeente van Nieuws.nl? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-17732224.

Reacties

Cookieinstellingen