Museum Nunspeet gaat weer open en start direct met tentoonstelling Vermoorde Kunst

Foto: ©NNN/Maximaal Sales

Door de coronacrisis werd de opening van onze nieuwe duo tentoonstelling ‘Vermoorde kunst’ met Museum Sjoel Elburg op 24 maart geannuleerd en kon deze indringende expositie in beide musea niet door het publiek gezien worden.

Nu wel te zien

Het museum Sjoel Elburg start op 2 juni, het Noord-Veluws Museum Nunspeet opent 16 juni weer de deuren. De coronamaatregelen worden in acht genomen en daardoor is de opening nog wel beperkt. Beide musea hebben ook besloten om de tentoonstelling met twee maanden te verlengen t/m 29 november 2020.

Beperkte openstelling museum

De veiligheid van de bezoekers en van de medewerkers van het museum staat voorop. Alle nodige voorzorgsmaatregelen zijn genomen volgens de richtlijnen van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM). In lijn met het landelijke beleid met betrekking tot het coronavirus gaat het Noord-Veluws Museum Nunspeet vanaf dinsdag 16 juni 2020 gedeeltelijk en onder voorwaarden open. Het museum is tot nadere berichtgeving van dinsdag t/m zaterdag van 13.00 tot 17.00 uur geopend. Blijf de actuele informatie op de museumwebsite volgen!

Voorwaarden

  • Blijf thuis als u zich ziek voelt, d.w.z. bij koorts, hoest en ademhalingsproblemen
  • Volg de adviezen en aanwijzingen m.b.t. het coronavirus in het museum, inclusief de verplichte anderhalve meter onderlinge afstand
  • Bezoekers kunnen vanaf dinsdag 2 juni a.s. uitsluitend telefonisch reserveren via 0341-250560
  • Maximaal 30 bezoekers tegelijk in het museum. Groepen blijven verboden, in ieder geval tot 1 september a.s.
  • Betalingen aan de kassa uitsluitend via pinpas, dus geen contant geld s.v.p.
  • Het museumcafé blijft tot nader order gesloten. De museumwinkel is wel open.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Nunspeet Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Apeldoorn Nieuws en Harderwijk Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de Facebook-pagina voor jouw gemeente van Nieuws.nl? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-17732224.

Reacties

Cookieinstellingen