SKN gaat ook kinderopvang aanbieden in Hulshorst

Foto: Pixabay

Al verschillende jaren is er in de kern Hulshorst naast een basisschool ook aandacht voor peuteropvang en de buitenschoolse opvang (BSO).

Samenwerking SKN en school uitbreiden

De peuteropvang en de buitenschoolse opvang (BSO) zijn tot nu toe gehuisvest in de Prinses Beatrixschool. In 2018 heeft Stichting Kindcentrum Nunspeet (SKN) de taken van Doomijn Kinderopvang overgenomen. In de afgelopen periode is de school en SKN in gesprek geweest om de samenwerking tussen het onderwijs en de kinderopvang te intensiveren.

Nu onrendabel

Op dit moment is de peuteropvang en de BSO niet rendabel voor SKN. SKN heeft aangegeven dat als er niets wordt gedaan zij binnen afzienbare tijd de peuteropvang en de BSO moet stoppen in de kern Hulshorst. Volgens SKN is noodzakelijk om naast peuteropvang en de BSO ook kinderopvang te kunnen aanbieden om de situatie in Hulshorst voor hen rendabel te maken. Het college gaat akkoord met de inpassing van een kinderopvang in de Prinses Beatrixschool.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Nunspeet Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Apeldoorn Nieuws en Harderwijk Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de Facebook-pagina voor jouw gemeente van Nieuws.nl? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-17732224.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen