Vrijdag 3 juli kregen de gedecoreerden dan eindelijk hun lintje van de burgemeester

Foto: Gemeente Nunspeet

Het heeft Zijne Majesteit de Koning behaagd om elf inwoners van de gemeente Nunspeet te benoemen tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Door de coronacrisis was de uitreiking uitgesteld.

Vrijdag 3 juli

Omdat de daadwerkelijke uitreiking van de Koninklijke Onderscheidingen vanwege de coronamaatregelen niet op 24 april 2020 kon plaatsvinden, zijn de betrokkenen vrijdagmorgen 24 april 2020 door burgemeester Van de Weerd telefonisch op de hoogte gebracht. De daadwerkelijke uitreiking door burgemeester Van de Weerd is vrijdagochtend 3 juli 2020 geweest. Een inwoner van de gemeente Elburg die ook is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau is hiervan ook op de hoogte gebracht door burgemeester Van de Weerd, omdat zijn verdiensten betrekking hebben op zijn functies binnen de gemeente Nunspeet, en de uitreiking te zijner tijd ook door burgemeester Van de Weerd wordt verricht.

De gedecoreerden:

 1.  De heer J.L.J. (Sjaak) Spin
  2.    De heer C. (Cor) van Asselt, 66 jaar
  3.    De heer G. (Gijs) Rekers, 72 jaar
  4.    De heer J.C. (Coert) Schemmekes, 46 jaar
  5.    De heer W. (Wim) de Ruiter, 61 jaar
  6.    De heer W. (Wytze) Mollema, 76 jaar
  7.    Mevrouw A.C. (Andrea) Froma-Bruinsma, 66 jaar
  8.    De heer A. (Arie) van de Weerd, 77 jaar
  9.    Mevrouw G. (Geertje) Fidder-Pap, 74 jaar
  10.    Mevrouw L. (Luu) Koster-Dijkgraaf, 76 jaar
  11.    Mevrouw A. (Alie) de Bruin-van de Steeg, 77 jaar
  12.    De heer D. (Dirk) Verheij, 67 jaar

De motivaties van de onderscheidingen (pdf, 104.94 KB)

Video van de uitreiking (YouTube)

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Nunspeet Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Apeldoorn Nieuws en Harderwijk Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de Facebook-pagina voor jouw gemeente van Nieuws.nl? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-17732224.

Reacties