Verkopers/surveillanten gezocht voor de Snuffelhal!

Foto: FB Snuffelhal

Snuffelhal Woord & Daad heeft een breed assortiment aan goederen, die verkocht worden voor een goed doel.

Verkopers/surveillanten

Zij zoekt enkele sterke mannelijke vrijwilligers, die naast het verkopen van goederen, ook surveilleren in de winkel en hand- en spandiensten verrichten voor de klanten. Je wordt één vast dagdeel per week ingezet. Welk dagdeel wordt in overleg vastgesteld. Met name op dinsdagmiddag is er iemand nodig.

Tot 31/8/2020 is de Snuffelhal alleen ’s middags geopend van 13.00 – 16.00 uur. Vanaf 31/8/2020 is de Snuffelhal weer hele dagen geopend.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jan van de Bosch, tel.: 0341-454980, email: [email protected] (van maandag t/m donderdag bereikbaar).

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Nunspeet Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Apeldoorn Nieuws en Harderwijk Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de Facebook-pagina voor jouw gemeente van Nieuws.nl? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-17732224.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen