Kringloopwinkel De Cirkel zoekt vrijwilligers voor diverse functies

Foto: De Cirkel

Kringloopcentrum De Cirkel heeft een enthousiast team van rond de 50 personen, dankzij wie alle spullen overzichtelijk ingedeeld in de winkel liggen. Door de opmars van kringloopcentra is de drukte in de winkel toegenomen en zijn er ook meer vrijwilligers nodig. Op dit moment is De Cirkel op zoek naar vrijwilligers (m/v) voor de afdeling Distributie, er wordt een halmedewerker gezocht en men is op zoek naar een kassamedewerker.

Kringloopwinkel zoekt hulp

De medewerker Distributie heeft de volgende taken: aannemen van aangeboden artikelen, uitzoeken, nakijken en prijzen van de artikelen en in de winkel zetten, afwassen en/of schoonmaken van de artikelen voordat ze in de winkel worden gezet (professionele wasautomaat is aanwezig). Ook andere voorkomende werkzaamheden behoren tot de taken. Er komt een grote verscheidenheid aan artikelen binnen en er moet regelmatig getild worden. Als vrijwilliger op de afdeling Distributie is het daarom belangrijk dat je geen lichamelijke klachten hebt en in goede conditie bent.

  • De halmedewerker, c.q. gastvrouw/-heer, ontvangt de klanten, is het aanspreekpunt voor de klanten, verkoopt geprijsde artikelen en houdt de hal op orde en zet de artikelen op een representatieve wijze neer. Daarnaast verricht de halmedewerker alle verdere voorkomende werkzaamheden.
  • Als kassamedewerker ben je het visitekaartje van de kringloop.  Je rekent de artikelen af met de klanten en zorgt ervoor dat de toonbank en kassa schoon en netjes zijn. Tevens kun je ingezet worden voor andere voorkomende werkzaamheden.
  • Alle vrijwilligers werken volgens een van tevoren (in overleg) vastgesteld rooster.

Interesse?

Heb je interesse? Bel of mail voor meer informatie en/of een kennismaking met Jannie van de Veen, e-mail: [email protected], tel.: 0341-258100.

Servicepunt Vrijwilligers Nunspeet

Ben je op zoek naar ander vrijwilligerswerk? Ga naar de site het Servicepunt Vrijwilligers Nunspeet: www.vrijwilligerswerknunspeet.nl of stuur een mail naar [email protected]. Zij nemen dan contact op.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Nunspeet Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Apeldoorn Nieuws en Harderwijk Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de Facebook-pagina voor jouw gemeente van Nieuws.nl? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-36455297.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen