Parkeerverbod in Molenbeek nodig om handhavend te kunnen optreden

Foto: Pixabay

Er komt een parkeerverbodszone in het eerste deel van Molenbeek. Het deel van de nieuwbouwwijk dat bijna klaar is, krijgt een duidelijk parkeerbeleid. Met een parkeerverbod buiten de parkeervakken.

Parkeerverbod

Het is veelal willekeur en gemak waar mensen hun auto parkeren. Dit is straks in Molenbeek niet meer mogelijk. Je mag dan nog enkel parkeren in de daarvoor aangewezen parkeervakken. Buiten de parkeervakken is het straks verboden te parkeren en bestaat de mogelijkheid om handhavend op te treden.

Heel gebied

Naast het voordeel van duidelijkheid is er nog een ander voordeel. Door een heel gebied aan te wijzen, hoeven er maar enkele verkeersborden geplaatst te worden. Aan het begin van de wijk en niet door de hele wijk.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Nunspeet Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Apeldoorn Nieuws en Harderwijk Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de Facebook-pagina voor jouw gemeente van Nieuws.nl? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-17732224.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen