Websitebeheerder op vrijwillige basis gevraagd voor Noord-Veluws Museum in Nunspeet

Foto: ©Maximaal Sales

Het Noord-Veluws Museum te Nunspeet zoekt per 1-9-2020 een websitebeheerder (vrijwilliger) die verstand heeft van en affiniteit heeft met websites.

Taken websitebeheerder

Het moet iemand zijn die handig is op de computer en die iets heeft met social media. De belangrijkste taak is het actueel houden van de inhoud van de website, vooral tekstueel, maar ook  wat betreft de afbeeldingen. Eigen initiatief wordt op prijs gesteld.

Eisen/wensen

Je hebt minimaal een MBO+ opleidingsniveau, alsmede ICT kennis en ervaring. Ervaring met het beheer van communicatiemiddelen zowel in print als digitaal (websites) is gewenst. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal en goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid. Ook ben je in staat tot zelfstandig handelen, hoewel je aangestuurd wordt door de conservator en directeur van het museum. Je weet van doorpakken en bent accuraat. Je bent woonachtig in de regio en hebt de beschikking over eigen vervoer.

Meer info?

Heb je interesse, bel of mail dan naar Erik Stotijn: e-mail: [email protected] of tel.: 0341-250560.

Servicepunt Vrijwilligers Nunspeet

Ben je op zoek naar ander vrijwilligerswerk? Ga dan naar de site van het Servicepunt Vrijwilligers Nunspeet: www.vrijwilligerswerknunspeet.nl of stuur een mail naar [email protected]. Zij nemen dan contact met je op.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Nunspeet Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Apeldoorn Nieuws en Harderwijk Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de Facebook-pagina voor jouw gemeente van Nieuws.nl? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-17732224.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen