Jongeren denken mee aan oplossingen voor de klimaatcrisis

Foto: Pixabay

Vertegenwoordigers van diverse jongerenorganisaties praten dinsdag met premier Mark Rutte en de ministers Eric Wiebes (Economische Zaken en Klimaat) en Kajsa Ollongren (Binnenlandse Zaken).

Jongeren: “Duurzaamheid centraal”

De jongeren denken mee en proberen bij te dragen aan oplossingen voor de klimaatcrisis, maar bijvoorbeeld ook voor de woningnood onder jongeren. De Landelijke Studentenvakbond (LSVb), de Jonge Klimaatbeweging, NJR en andere jongerenorganisaties hebben zich verenigd in Denktank-Y. Hun basisboodschap dinsdag zal zijn dat duurzaamheid centraal moet staan bij het economische herstel na de coronacrisis. De virusuitbraak mag er niet toe leiden dat de overstap op schone energie vertraging oploopt, zo vinden ze. Het gesprek is in het Catshuis in Den Haag. Het bericht Jongeren denken mee aan oplossingen voor de klimaatcrisis verscheen eerst op Nieuws.nl.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Nunspeet Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Apeldoorn Nieuws en Harderwijk Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de Facebook-pagina voor jouw gemeente van Nieuws.nl? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-36455297. Je kunt ook de redactie bereiken via mail en telefoon: [email protected] of bel naar 06-17732224.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen