Asfalteringswerkzaamheden Elburgerweg op 28 en 29 september

Foto: Pixabay

Vanaf maandag 28 september start aannemersbedrijf Van Gelder B.V. uit Elburg met onderhoudswerkzaamheden aan de asfaltverharding van de Elburgerweg.

Rotonde Oenenburgweg tot rotonde Rondweg De Kolk

Tijdens de freeswerkzaamheden op maandag 28 september vanaf 13.00 uur tot 18.00 uur is dit weggedeelte afgesloten. Na de freeswerkzaamheden kan het verkeer weer gebruikmaken van de weg. Op dinsdag 29 september vanaf 13.00 uur wordt het betreffende gedeelte afgesloten om een nieuwe asfalttoplaag aan te brengen. Het verkeer wordt omgeleid via de aangeven omleidingsroute. In de loop van de avond kan weer gebruik worden gemaakt van de weg.

Rotonde Rondweg De Kolk tot provinciale grens Doornspijk

Op maandag 28 september van 18.00 tot 21.00 uur is bovengenoemd gedeelte van de Elburgerweg afgesloten vanwege freeswerkzaamheden. Daarna kan het verkeer weer gebruik maken van de weg. Vervolgens wordt dinsdag 29 september vanaf 18.00 uur het betreffende gedeelte opnieuw afgesloten en een nieuwe asfalttoplaag aangebracht. Het verkeer wordt omgeleid via de aangeven omleidingsroute. Het verkeer kan woensdag 30 september weer gebruikmaken van de weg.

Bereikbaarheid en omleiding tijdens asfalteringswerkzaamheden

De Elburgerweg tussen Doornspijk en de rotonde Oenenburgweg wordt tijdens de uitvoering van de  asfalteringswerkzaamheden afgesloten voor het verkeer. De fietspaden blijven wel toegankelijk voor fietsverkeer. De werkzaamheden veroorzaken overlast. Om dit zo veel mogelijk te beperken, worden tijdens de werkzaamheden verkeersregelaars ingezet.

Vragen

Voor vragen en/of opmerkingen over de uitvoering van de werkzaamheden kunt u contact opnemen met het team Openbare Ruimte, via telefoonnummer: (0341) 25 99 11.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Nunspeet Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Apeldoorn Nieuws en Harderwijk Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de Facebook-pagina voor jouw gemeente van Nieuws.nl? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-36455297. Je kunt ook de redactie bereiken via mail en telefoon: [email protected] of bel naar 06-17732224.

Reacties