Werkzaamheden Doornenkamp Hulshorst

Foto: Pixabay

Vanaf maandag 21 september 2020 start de de renovatie van de Doornenkamp in Hulshorst.

Renovatie Doornenkamp in Hulshorst

Vanaf maandag 21 september 2020 start aannemer Pannekoek GWW B.V. met de renovatie van de Doornenkamp in Hulshorst.

Wat houden de werkzaamheden in?

De asfaltverharding wordt opgebroken en vervangen door straatklinkers, de (rabbat)stroken langs de rijbaan worden opgeknapt en de boomstronken verwijderd. Om de overlast zoveel mogelijk te beperken, worden de werkzaamheden in drie verschillende fases uitgevoerd. Deze werkzaamheden duren naar verwachting tot eind oktober. Uiteraard spelen de weersomstandigheden een belangrijke rol. Het is echter daarbij niet te voorkomen dat tijdelijk enige overlast ontstaat.

Meer informatie

Voor vragen en/of opmerkingen over de uitvoering van de werkzaamheden kunt u contact opnemen met het team Openbare Ruimte, via telefoonnummer: (0341) 25 99 11.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Nunspeet Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Apeldoorn Nieuws en Harderwijk Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de Facebook-pagina voor jouw gemeente van Nieuws.nl? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-36455297. Je kunt ook de redactie bereiken via mail en telefoon: [email protected] of bel naar 06-17732224.

Reacties