Week tegen Eenzaamheid wordt in Nunspeet een week vol activiteiten

Foto: Pixabay

Van 1 tot en met 8 oktober is de jaarlijkse, landelijke Week tegen Eenzaamheid. Ook in onze gemeente worden diverse activiteiten georganiseerd met als thema ontmoeting.

Week vol activiteiten

Tien lokale organisaties doen mee om mensen te verbinden, elkaar te ontmoeten en kennis te laten maken met de vele mogelijkheden op het gebied van plezier en ontspanning. Uiteraard met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM. Maak laagdrempelig kennis met het activiteiten aanbod van de Nunspeetse organisaties. Er worden onder andere workshops, culturele, sportieve en culinaire activiteiten georganiseerd. Het totale programma wordt binnenkort huis aan huis bij u bezorgd. U vindt alle actuele informatie over het programma en de wijze van aanmelden op de pagina Week tegen eenzaamheid. Doe ook mee! Zet de eerste stap en Kom Erbij!

Wilt u zelf iets doen tegen eenzaamheid?

Heb oog voor een ander, kijk naar elkaar om, help elkaar of bied een luisterend oor. Vaak is een klein gebaar al zoveel waard! Kijk voor meer inspiratie op Eentegeneenzaamheid.nl/dit-kun-jij-doen.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Nunspeet Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Apeldoorn Nieuws en Harderwijk Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de Facebook-pagina voor jouw gemeente van Nieuws.nl? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-36455297. Je kunt ook de redactie bereiken via mail en telefoon: [email protected] of bel naar 06-17732224.

Reacties