Jongeren in Nunspeet kunnen volgende week digitaal met de burgemeester in gesprek

Foto: Gemeente Nunspeet

Hoe beleven de jongeren deze moeilijke coronaperiode? Om hier inzicht in te krijgen gaat burgemeester Van de Weerd aanstaande woensdag digitaal met ze in gesprek.

Jongeren kunnen zich aanmelden

Op woensdagavond 14 oktober 20.00 uur gaat burgemeester van de Weerd digitaal in gesprek met de Nunspeetse jongeren. Belangstellende jongeren kunnen zich per mail tot dinsdag 13 oktober 17.00 uur aanmelden via [email protected]. Afhankelijk van het aantal deelnemers zullen mogelijk meerdere groepen gemaakt worden.

Waar staan ze?

Burgemeester Van de Weerd is heel benieuwd naar hoe de jongeren deze coronatijd ervaren. “Door de rijksoverheid en de veiligheidsregio hebben we te maken met maatregelen en beperkingen waar zeker ook onze jongeren last van hebben. Ik ben benieuwd hoe onze jongeren dit ervaren en op welke wijze wij hen hierin kunnen bijstaan”, aldus de burgemeester.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Nunspeet Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Apeldoorn Nieuws en Harderwijk Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de Facebook-pagina voor jouw gemeente van Nieuws.nl? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-36455297. Je kunt ook de redactie bereiken via mail en telefoon: [email protected] of bel naar 06-17732224.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen