Stichting Welzijn Nunspeet zoekt soos vrijwilligers

Foto: Pixabay

Op de donderdagmiddag en van 13.30-16.30 uur is er soos bij Stichting Welzijn Nunspeet. Het is een ontmoetingsmiddag: een basisvoorziening met als doelstelling ouderen met elkaar in contact te brengen.

Gastvrouwen

Gastvrouwen verlenen hun medewerking aan de soos door mensen welkom te heten en hen te voorzien van een lekker kopje koffie of thee. Nadat iedereen gezellig met elkaar heeft gekletst, is het tijd voor de bingo. De gastvrouwen hebben gezorgd voor leuke prijzen en zij leiden de bingo. Het zijn middagen die zeer gewaardeerd worden!

Stichting Welzijn Nunspeet

Stichting Welzijn Nunspeet (SWN) wil jongeren, ouderen en volwassenen in de gemeente Nunspeet van dienst zijn. Het doel is iedereen aan het sociaal-maatschappelijk leven deel te laten nemen. Hier wordt door veel mensen gebruik van gemaakt.  Op de website van SWN www.welzijnnunspeet.nl  staat het uitgebreide diensten- en activiteitenaanbod. SWN richt zich primair op mensen uit de gemeente Nunspeet, ongeacht afkomst, milieu, godsdienst of levensovertuiging. Voel jij ervoor om je steentje hieraan bij te dragen of wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met Ruth Treffers van Stichting Welzijn Nunspeet. Zij is bereikbaar op 0341-252020 of per mail op [email protected].

Servicepunt Vrijwilligers Nunspeet

Ben je op zoek naar ander vrijwilligerswerk? Ga dan naar de site van het Servicepunt Vrijwilligers Nunspeet: www.vrijwilligerswerknunspeet.nl of stuur een mail naar [email protected]. Zij nemen dan contact met je op.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Nunspeet Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Apeldoorn Nieuws en Harderwijk Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de Facebook-pagina voor jouw gemeente van Nieuws.nl? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-36455297. Je kunt ook de redactie bereiken via mail en telefoon: [email protected] of bel naar 06-17732224.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen