Zakelijk glasvezel in Nunspeet, Elburg en Oldebroek komt dichterbij

Foto: Pixabay

DELTA Fiber Netwerk is van plan om glasvezel uit te rollen op de bedrijventerreinen in de gemeenten Elburg, Nunspeet en Oldebroek.

Snel en stabiel internet

Met een glasvezelverbinding zijn bedrijven zeker van snel en stabiel internet. Het glasvezelnetwerk wordt aangelegd als 30% van de ondernemers van de betreffende bedrijventerreinen voor 18 december 2020 een glasvezelabonnement afsluit. De bedrijventerreinen die binnenkort kunnen beschikken over een glasvezelaansluiting van DELTA Fiber Netwerk bevinden zich in Elburg, ’t Harde, Nunspeet, Hattemerbroek, ’t Loo en Wezep. Een zakelijk glasvezelnetwerk draagt positief bij in het nog aantrekkelijker maken van de bedrijventerreinen in deze plaatsen. Met als gevolg dat meer ondernemers zich er willen vestigen.

Meerdere aanbieders

Het glasvezelnetwerk van DELTA Fiber Netwerk is een ‘open netwerk’. Dat houdt in dat meerdere telecomaanbieders hun diensten over het netwerk kunnen aanbieden. Naast landelijke partijen als DELTA Zakelijk kunnen ondernemers ook kiezen voor een telecomaanbieder uit de regio.

Lokaal samenwerken

Lokale zichtbaarheid is erg belangrijk voor DELTA Fiber Netwerk. Zo werkt zij nauw samen met ondernemingsverenigingen en ICT-partijen uit de regio. Samen zorgen zij ervoor dat de ondernemers van de bedrijventerreinen in Elburg, Nunspeet en Oldebroek binnenkort beschikken over supersnel zakelijk internet via glasvezel. Wilt u de status weten van uw bedrijf? Doe dan de postcodecheck op gavoorglasvezel.nl/zakelijk. Hier vindt u ook meer informatie over glasvezel op de bedrijventerreinen in Elburg, Nunspeet en Oldebroek.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Nunspeet Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Apeldoorn Nieuws en Harderwijk Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de Facebook-pagina voor jouw gemeente van Nieuws.nl? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-36455297. Je kunt ook de redactie bereiken via mail en telefoon: [email protected] of bel naar 06-17732224.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen