Onduidelijkheid over sluiproute en verkeersmaatregelen in Elspeet-Noordwest

Foto: SGP Nunspeet

De SGP-fractie in de gemeente Nunspeet is blij dat de wijk Elspeet-Noordwest zijn voltooiing nadert.

Onduidelijkheid infrastructuur

Er zijn echter nog wel vragen over de infrastructuur van de wijk. Wanneer alle wegen in de wijk gereed zijn is het verleidelijk om gebruik te maken van een sluiproute van de Nachtegaalweg naar de Boaz-Jachin school. Reinier de Bruin van de SGP-Fractie: “Mensen in de wijk maken zich terecht zorgen over deze sluiproute en de snelheid van het verkeer”. Wij hebben hier vragen over gesteld. Zo willen we graag dat het duidelijk wordt dat dit een woonwijk is. Dit kan bijvoorbeeld door de bebording duidelijker te maken.

Nieuw licht

Daarnaast vragen we het college nog eens goed te kijken of er voldoende snelheidsbeperkende maatregelen zijn genomen en zo nodig extra maatregelen te treffen. Ook vragen we ons af of het aantal parkeerplekken voldoende is. We hopen dat onze vragen ertoe leiden dat de veiligheid in de wijk toeneemt.” Het college zal binnen enkele weken schriftelijk reageren op de vragen van de SGP-fractie.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Nunspeet Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Apeldoorn Nieuws en Harderwijk Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de Facebook-pagina voor jouw gemeente van Nieuws.nl? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-36455297. Je kunt ook de redactie bereiken via mail en telefoon: [email protected] of bel naar 06-17732224.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen