Terugroepactie HEMA houten stapelpuzzel

Foto: Productwaarschuwing

Winkelketen HEMA roept een houten stapelpuzzel terug. Door een productiefout kan verstikkingsgevaar ontstaan voor jonge kinderen.

Terugroepactie

De terugroepactie van HEMA is voor de houten stapelpuzzel met artikelnummers 15.12.2226 en 15.11.0221. Door een productiefout is het mogelijk dat er kleine onderdelen van deze puzzel loskomen. Als jonge kinderen deze kleine onderdelen van het speelgoed inslikken, kan verstikkingsgevaar ontstaan.

En nu?

Heeft u deze houten puzzel in huis? Hou deze dan buiten bereik van jonge kinderen.

U kunt het speelgoed terugbrengen naar een filiaal van HEMA. Het aankoopbedrag krijgt u terug, ook zonder kassabon. Bron: HEMA, 1 december 2020

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Nunspeet Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Apeldoorn Nieuws en Harderwijk Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de Facebook-pagina voor jouw gemeente van Nieuws.nl? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-36455297. Je kunt ook de redactie bereiken via mail en telefoon: [email protected] of bel naar 06-17732224.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen