RRReis: jouw nieuwe busvervoerder in Nunspeet en omgeving

Foto: Rrreis.nl

Vanaf 13 december geldt er een nieuwe dienstregeling voor het busvervoer in de regio IJssel-Vecht. Nunspeet valt hier ook onder. De nieuwe vervoerder is RRReis.

De nieuwe dienstregeling van RRReis

Vanaf 13 december geldt er een nieuwe dienstregeling voor het busvervoer in de regio IJssel-Vecht. RRReis is vanaf die datum jouw nieuwe vervoerder en rijdt met nieuwe elektrische bussen, nieuwe routes en aangepaste reistijden. De nieuwe dienstregeling biedt meer openbaar vervoer. Er zijn snellere routes en bussen rijden vaker. Dat geldt voornamelijk op de drie comfortRRReis buslijnen:

C1: Nunspeet – Zwolle – Dedemsvaart

C2: Apeldoorn – Arnhem

C3: Ede – Wageningen

Grote steden en buitengebieden

Op buslijnen buiten de steden worden er ook meer ritten gereden. Zo rijdt er bijvoorbeeld tussen Apeldoorn en Ede de gehele week ieder half uur een bus. Op buslijn 83 rijdt de bus tussen Zwolle en Dedemsvaart in de middag ieder kwartier. Ook rijden er vaker bussen tussen Apeldoorn en Zwolle.

Reizigers zijn op diverse stadslijnen in Apeldoorn, Deventer en Zwolle sneller op hun bestemming door kortere routes. Daarnaast zijn er goede aansluitingen tussen bus en trein. Vrijwel alle kleine kernen in IJssel-Vecht hebben een vorm van openbaar vervoer. In plaatsen en op tijden met weinig reizigers rijdt buurtRRReis of het nieuwe reserveerRRReis. Op plaatsen waar niet langer een bus komt, wordt door de provincies gekeken of een andere vorm van vervoer mogelijk is.

De veranderingen

Wil jij weten wat er verandert op jouw buslijn? Kies hieronder jouw regio:

Apeldoorn stad

Zwolle stad

Deventer stad

Regio Apeldoorn

Regio Zwolle/Deventer

Regio Ede

Regio Harderwijk

Regio Stedendriehoek

buurtRRReis

Lijnnetkaart

Download hier de kaart met alle buslijnen van RRReis. Van Apeldoorn, Zwolle, Deventer en Ede stad is er ook een aparte kaart beschikbaar. Deze vind je op de pagina van jouw regio bij ‘De veranderingen’ hierboven.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Nunspeet Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Apeldoorn Nieuws en Harderwijk Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de Facebook-pagina voor jouw gemeente van Nieuws.nl? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-36455297. Je kunt ook de redactie bereiken via mail en telefoon: [email protected] of bel naar 06-17732224.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen