Dier in nood op Noordwest-Veluwe opgevangen door Dierencentrum de Ark

Foto: FB Dierenambulance NW-Veluwe

Vanaf 1 januari 2021 verzorgt Stichting Regionaal Dierencentrum de Ark opvang en transport voor dieren in nood in de gemeenten Elburg, Ermelo, Harderwijk, Hattem, Heerde, Nunspeet, Oldebroek, Putten en Zeewolde.

Dier in nood?

In opdracht van de Ark voert de nieuw opgerichte Stichting Dierenambulance Noordwest Veluwe het transport uit. De dierenambulance haalt ook aangereden dieren, uitgezonderd (klein)wild, op om deze te controleren op aanwezigheid van een chip.

De Ark en Dierenambulance

Het dierencentrum en de dierenambulance zijn bereikbaar tussen 8.00 en 18.00. In levensbedreigende situaties is de dierenambulance 24/7 bereikbaar. Vindt of ziet u een dier in nood: bel de dierenambulance: 0341-230529 Naast het regelen van transport zal de centrale van de dierenambulance u zo nodig telefonisch adviseren. Meer informatie: dierencentrumdeark.nl of dierenambulance.eu.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Nunspeet Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Apeldoorn Nieuws en Harderwijk Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de Facebook-pagina voor jouw gemeente van Nieuws.nl? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-36455297. Je kunt ook de redactie bereiken via mail en telefoon: [email protected] of bel naar 06-17732224.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen