Nunspeet het hele jaar door verlicht

Foto: Nunspeet Uit de Kunst

Nunspeet moet toeristisch gezien het hele jaar door aantrekkelijk zijn en blijven. Nunspeet uit de Kunst, het pr-bureau voor het dorp, heeft een Nunspeet Vier Seizoenen Uit de Kunst  bedacht.

Verlichting in Nunspeet

Zo staan er jaarlijks de herten in de winterperiode te shinen op het Marktplein. En hangt in de winkelstraten de lichtversiering weer. Daarbij is het gemeentehuis verlicht en zijn de fonteinen ook van lampen voorzien. Op het Marktplein worden beelden geprojecteerd door GOBO lichtprojecties. Deze beelden worden een paar keer per jaar aangepast.

Met elkaar

De gemeente, de ondernemersvereniging en bewoners. Allemaal dragen ze hun steentje bij aan een verlicht Nunspeet. Bomen zijn verlicht, op bijvoorbeeld de Stationslaan, Hoek Harderwijkerweg/ Brinkersweg, Laan en Dorpsstraat . Winkeliers hebben werk gemaakt van hun etalages. En op nunspeetuitdekunst.nl/winterlicht kun je zien op welke locaties in het dorp er nog meer lichtprojecten zijn gecreëerd.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Nunspeet Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Apeldoorn Nieuws en Harderwijk Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de Facebook-pagina voor jouw gemeente van Nieuws.nl? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-36455297. Je kunt ook de redactie bereiken via mail en telefoon: [email protected] of bel naar 06-17732224.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen