Koploper in de competitie Hulshorst komt moeizaam op gang

Hulshorst is weer een stap dichterbij het kampioenschap. De roodwitten hielden de zaak goed op orde door te winnen.

Verlate start

In Hulshorst kwam Veluwse Boys uit Garderen op visite. De wedstrijd begon een half uur later dan gepland. Het leek ook wel of beide teams in de 1e helft niet zo goed wisten wat ze moesten doen. Er gebeurde weinig spectaculairs.

Tweede helft maakt koploper het af

In de 58e minuut is het dan Erik van Duinen die 1-0 weet te maken. Als antwoord op deze achterstand lijkt Veluwse Boys wakker te worden. De tegenstander rukt op en maakt het Hulshorst met vlagen lastig. In de 88e minuut is het dan Bart de Zwaan die de 2-0 in de netten prikt. En als slagroom op het toetje weet Bram van Dijk in de allerlaatste seconden van de wedstrijd, ver in de extra tijd, zelfs nog 3-0 te noteren.