Verkiezingspost dit jaar door Inclusief Gresbo Post bezorgd

Foto: ©Inclusief Groep

Ook dit jaar verzorgt Inclusief Gresbo Post de verkiezingspost. De bezorging van de stempassen, kandidatenlijsten en briefstembenodigdheden voor de Tweede Kamerverkiezingen van maart 2021.

200000 stuks verkiezingspost

De postbodes bezorgen dit jaar ruim 130.000 stempassen en 70.000 kandidatenlijsten. Terwijl de stempassen inmiddels zijn bezorgd, maakt Inclusief Gresbo Post zich op om deze week de kandidatenlijsten te bezorgen. Een enorme klus. In 2012 bezorgde Inclusief Gresbo Post voor het eerst de verkiezingspost voor Nunspeet. Inmiddels bedient het postbedrijf de gemeenten Nunspeet, Elburg, Oldebroek, Harderwijk en Ermelo. Deze weken komen er ruim 130.000 stempassen en nog eens 70.000 kandidatenlijsten door de sorteercentra. Die laatste zijn extra groot, nu er dertig partijen op het biljet staan. ‘Onze mensen zijn echt heel trots op hun werk. Dit is echt hun eigen ding,’ zegt Inge Meeuse, accountmanager van de postafdeling.

Maatschappelijke plicht

Jan van den Hoorn, verkiezingscoördinator van de gemeente Nunspeet: ‘De hele papierwinkel wordt verzorgd door medewerkers van Inclusief Gresbo Post. Veel zaken gaan bij PostNL volautomatisch, maar wij zagen het als gemeente als maatschappelijke plicht om het werk hier aan te besteden. En dat doen ze naar volle tevredenheid.’

Extra handen tijdens piekmomenten

Omdat Inclusief Gresbo Post steeds meer post verwerkt en als postbedrijf doorgroeit, worden er van de afdelingen Gresbo Verpakken & Montage collega’s opgeleid tot ware postmedewerkers voor de piekmomenten. Zij helpen mee in de sorteercentra of met de bezorging. Mede door de inzet van deze collega’s verloopt de bezorging van de verkiezingspost soepel.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Nunspeet Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Apeldoorn Nieuws en Harderwijk Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de Facebook-pagina voor jouw gemeente van Nieuws.nl? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-36455297. Je kunt ook de redactie bereiken via mail en telefoon: [email protected] of bel naar 06-17732224.

Reacties

Cookieinstellingen