Keiler in 2021 ook niet te realiseren

Foto: Still YouTube

Begin januari vertelde de organisatie in de nieuwsbrief over de 25e Keiler, gepland op 5 juni dit jaar.

Keiler in onzekerheid

Omgeven door een enorme onzekerheid als gevolg van corona/covid-19. De organisatie sprak de hoop uit om de Keiler wel te kunnen organiseren. Ook al zou het in een aangepaste vorm op sommige onderdelen moeten. Het scenario voor alternatieve onderdelen was gemaakt.

Keiler 2021 gecanceld

Het gaat de organisatie van de Keiler niet lukken om de wedstrijd dit jaar te organiseren. De maatregelen vanuit Den Haag die voor heel Nederland gelden, bieden te weinig ruimte. En voorlopig zit er ook geen verruiming in het verschiet. Het organiseren van evenementen is voorlopig nog niet mogelijk en sporten binnen anderhalve meter is nog niet zonder meer toegestaan.  Volgens de organisatie is 5 juni daarom ook te vroeg om een mega-event als de Keiler te kunnen organiseren. Ook later in het jaar is geen optie. Om dan het hele vrijwilligersbestand paraat te krijgen en vanwege de reguliere sportcompetities, zal een Keiler in bijvoorbeeld september niet haalbaar zijn.

Wanneer wel Keiler nummer 25?

De 25e Keiler zal plaatsvinden op zaterdag 11 juni 2022. De Jeugdkeiler vindt de middag ervoor plaats, op vrijdag de 10 juni. De organisatie hoopt in 2022, na twee jaar van afwezigheid, weer een volwaardige Keiler neer te kunnen zetten.  De jubileumeditie start met een trainingsevent op zaterdag 2 oktober. Aan de startlijst verandert vanuit de organisatie weinig. Er zijn al wat teams die zich terug hebben getrokken en die plekken worden overgenomen door teams op de wachtlijst.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Nunspeet Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Apeldoorn Nieuws en Harderwijk Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de Facebook-pagina voor jouw gemeente van Nieuws.nl? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-36455297. Je kunt ook de redactie bereiken via mail en telefoon: [email protected] of bel naar 06-17732224.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen