Integraal Kindcentrum Florion start in Da Costaschool

Foto: Pixabay

Het Integraal Kindcentrum van Florion en Kleurrijk heeft onderdak.

Integraal Kindcentrum Florion

Na constructief overleg met CNS Nunspeet en de gemeente Nunspeet is besloten dat het Integraal Kindcentrum het eerste schooljaar een tijdelijk onderkomen krijgt. Vanaf de zomer van 2022 krijgt het IKC van Florion en Kleurrijk de beschikking over een eigen schoolgebouw.

IKC Florion Nunspeet

Het IKC start in het cursusjaar 2021-2022 in de Da Costaschool aan de Eeckelhagen 37. Daar zijn 3 lokalen met een nevenruimte voor dit jaar beschikbaar. Hierdoor kan het kindcentrum met twee (combinatie)groepen voor onderwijs starten en is er ruimte voor kinderopvang en BSO.

Verder groeien

In de zomer van 2022 komt het schoolgebouw De Schakel aan de Randweg 11 in zijn geheel voor Florion beschikbaar. Het is een bestaand schoolgebouw op een centrale locatie. Door de 6 groepsruimten is het een locatie waar Florion de komende jaren in verder kan groeien tot een school waarin onderwijs en opvang wordt geboden voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Florion ziet uit naar de start van het kindcentrum per nieuwe schooljaar en is blij met de mooie plek voor opvang en onderwijs per 2022! IKC Florion Nunspeet is onderdeel van Florion – geloofwaardig onderwijs. Florion is een vereniging voor gereformeerd primair onderwijs en wil bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen zodat ze gedijen en tot volle ontplooiing komen in een rijke, veilige en eigentijdse leeromgeving.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Nunspeet Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Apeldoorn Nieuws en Harderwijk Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de Facebook-pagina voor jouw gemeente van Nieuws.nl? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-36455297. Je kunt ook de redactie bereiken via mail en telefoon: [email protected] of bel naar 06-17732224.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen