Zwerfafval opruimen met Gemeentebelang

Foto: Gemeentebelang

Op zaterdag 20 maart organiseerde Gemeentebelang weer de Supporter van Schoon actie. Helaas vanwege de huidige regelgeving en maatregelen zonder de Scouting Nunspeet.

Supporter van Schoon

Ook op deze jaarlijkse actiedag van Supporter van Schoon hebben we weer het nodige zwerfafval opgeruimd. Gemeentebelang vindt het belangrijk dat onze gemeente er netjes uitziet en daar zetten wij zetten ons graag voor in. Zwerfafval is niet alleen schadelijk voor de natuur, maar ook een grote ergernis van onze inwoners. Gelukkig zijn steeds meer mensen zich bewust van de overlast van zwerfafval voor de omgeving. Ook durven mensen elkaar aan te spreken en zijn meer en meer bezig om zwerfafval op te ruimen.

Wijkhelden

De gemeente Nunspeet doet daarom ook mee aan het zwerfafvalproject Wijkhelden. Op de website https://www.onzewijkhelden.nl/nunspeet/ kun je lezen hoe je ook wijkheld kunt worden. Laten we met elkaar zorgen om Nunspeet, Elspeet, Hulshorst en Vierhouten schoon te houden.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Nunspeet Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Apeldoorn Nieuws en Harderwijk Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de Facebook-pagina voor jouw gemeente van Nieuws.nl? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-36455297. Je kunt ook de redactie bereiken via mail en telefoon: [email protected] of bel naar 06-17732224.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen