Snelweg dicht na ongeval op A28 tussen Harderwijk en Nunspeet

Foto:

Rond 01:00 uur zijn de hulpdiensten met spoed uitgerukt voor een ongeval op de A28 ter hoogte van Hulshorst. De snelweg A28 is enkele tijd afgesloten geweest.

Snelweg dicht

Een auto is met hoge snelheid in aanraking gekomen met een oplegger van een vrachtwagen. Door deze klap is de bestuurder de macht over het stuur verloren in de berm tegen bomen tor stilstand gekomen. De bestuurder van de personenauto is hierdoor gewond geraakt en overgebracht naar het ziekenhuis. De vrachtwagenchauffeur kwam er zonder kleerscheuren vanaf.

De traumahelikopter die vanuit Amsterdam ook was gealarmeerd is tussen Almere/Zeewolde afgemeld. Bij het ongeluk zijn meerdere ambulances opgeroepen.

Onderzoek

De snelweg A28 is rond half vijf weer vrijgegeven voor het verkeer. De VOA heeft samen met het forensisch onderzoeksteam de sporen en brokstukken welke over de gehele snelweg lagen vastgelegd.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Nunspeet Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Apeldoorn Nieuws en Harderwijk Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de Facebook-pagina voor jouw gemeente van Nieuws.nl? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-36455297. Je kunt ook de redactie bereiken via mail en telefoon: [email protected] of bel naar 06-17732224.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen