VVV Nunspeet uit de kunst, nu ook in Hulshorst

Foto: ©Nunspeet Uit De Kunst

Esther Poorter is sinds 1 januari van dit jaar trotse beheerder van dorpshuis de Wieken, waar ze de laatste maanden al druk in de weer is geweest met verbouwen, schilderen en opknappen van het dorpshuis.

VVV ook onderdeel is Dorpshuis

Ook is er al menige afhaalmaaltijd gehaald, werd het gebruikt als stemlokaal en ook rondom Pasen was daar een leuke activiteit voor kinderen, gehouden door de buurtvereniging Hulshorst. De fietsverhuur heeft daar nu een afhaalpunt en ook het VVV Toeristisch Informatiepunt (TIP) werd ingericht. Sfeervolle wanden, informatie, leuke geschenken zijn neergezet. En buiten werd er herkenbaarheid aangebracht met vlaggen. Op tijd voor het nieuwe toeristenseizoen.

VVV-voorzitter blij met dorpshuis

Het bestuur van VVV Nunspeet uit de kunst, vertegenwoordigd door voorzitter Dick van Hemmen en penningmeester Gert Vis bekrachtigden met Esther Poorter vrijdag 9 april deze samenwerking door het tekenen van de overeenkomst. Dick van Hemmen is verheugd over deze samenwerking: “Al enige tijd waren wij al aan het kijken naar de mogelijkheden om in Hulshorst een informatiepunt  te openen.  Dit omdat wij in elke dorpskern een TIP beogen te hebben. Doordat in het dorpshuis weer allerlei activiteiten worden gehouden welke ook aansluiten bij het gastheerschap, wat wij willen uitstralen, is dit een uitermate geschikte locatie.”

Hoop te doen

Esther reageert op haar eigen enthousiaste manier: “Er zijn nog zoveel activiteiten te bedenken vanuit het dorpshuis. Niet alleen voor onze eigen inwoners, maar ook voor de mensen die bij ons op bezoek komen. Daarnaast is het ontzettend leuk om toeristen te vertellen over alles wat je kan zien en doen in onze gemeente. Ik heb er ontzettend veel zin om hiermee aan de slag te gaan en gezellige bedrijvigheid hier te krijgen en houden.”

Meer info

Het dorpshuis is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 20.00 uur. Men kan terecht voor informatie van het VVV punt. Er liggen wandelroutes en -kaarten. En ook voor de fietsers is er tal van informatie. Maar ook tips en folders van locaties in de omgeving zijn daar te vinden. En om ook in de vraag naar leuke cadeaus vanuit de regio te voorzien, worden originele en lokale cadeaus verkocht. Dorpshuis de Wieken is gevestigd aan de Kapelweg 7 in Hulshorst.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Nunspeet Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Apeldoorn Nieuws en Harderwijk Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de Facebook-pagina voor jouw gemeente van Nieuws.nl? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-36455297. Je kunt ook de redactie bereiken via mail en telefoon: [email protected] of bel naar 06-17732224.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen