Maatje gezocht voor een 80-jarige inwoonster van het venster

Foto: ©Canva

Voor een ondernemende en lieve mevrouw (80+) zoeken we een maatje.

Maatje gezocht!

Mevrouw wil er graag op uit, samen naar dorp en winkels kijken. Daarnaast is ze erg creatief en houdt ze van handwerken, knutselen en tuinieren. Aanvraagster is slecht ter been en daarom dient u over een auto te beschikken, zodat u samen naar dorp kunt gaan.

Match is belangrijk

Het is belangrijk dat er een leuke klik is tussen u en de aanvraagster. Er wordt daarom gezocht naar een goede match op basis van gezamenlijke interesses, zodat u beiden plezier kunt beleven aan het contact. Met een paar uurtjes per maand kunt u al veel voor iemand anders betekenen.

Meer info

Meer weten? Neem contact op met Willyjanne Beelen. Telefoon: 0341-745480 of e-mail [email protected]

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Nunspeet Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Apeldoorn Nieuws en Harderwijk Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de Facebook-pagina voor jouw gemeente van Nieuws.nl? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-36455297. Je kunt ook de redactie bereiken via mail en telefoon: [email protected] of bel naar 06-17732224.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen