Mark van de Bunte wordt lijsttrekker voor Gemeentebelang Nunspeet bij #GR2022

Foto: ©Gemeentebelang Nunspeet

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van de Vereniging Gemeentebelang Nunspeet is Mark van de Bunte tot lijsttrekker gekozen.

Mark van de Bunte gekozen

Vanwege de coronamaatregelen was de vergadering volledig digitaal en de leden stemden unaniem in met de voordracht van het bestuur. Met de keuze voor de lijsttrekker trapt Vereniging Gemeentebelang Nunspeet alvast de voorbereidingen voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022 af.

Van Jong Gemeentebelang, bestuursvoorzitter tot wethouder

In de ruime tien jaar dat van de Bunte bij Gemeentebelang rondloopt, heeft hij er zo’n beetje elke taak vervuld. Vanuit Jong Gemeentebelang begon hij in 2010 bij de politieke partij. Hij schreef het jubileumboek toen de vereniging in 2012 vijftig jaar bestond en was al penningmeester en bestuursvoorzitter. Sinds 2018 is hij wethouder met in zijn portefeuille economie, sport en verkeer.

Blij met steun

Van de Bunte is blij met de steun als lijsttrekker voor Gemeentebelang en wil graag vooropgaan in de verkiezingsstrijd: “Met de steun van de kiezers hoopt Gemeentebelang weer volop mee te doen voor verkiezingswinst. En Gemeentebelang blijft zich inzetten voor alle inwoners van de gemeente Nunspeet, ongeacht geloof, ras of geaardheid. Het is onze kracht dat wij er voor iedere inwoner zijn en kunnen en willen samenwerken met iedereen om onze gemeente nog mooier te maken.”

Eerste stap richting #GR2022

Het proces om tot de volledige kandidatenlijst te komen is met de aanstelling van de lijsttrekker gestart. In november 2021 kiezen de leden bij de volgende ledenvergadering de volledige lijst met kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Nunspeet Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Apeldoorn Nieuws en Harderwijk Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de Facebook-pagina voor jouw gemeente van Nieuws.nl? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-36455297. Je kunt ook de redactie bereiken via mail en telefoon: [email protected] of bel naar 06-17732224.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen