Diploma-uitreiking zonder toeschouwers hoeft niet volgens Paul Middendorp van SPOT

Foto: ©Canva/Maximaal Sales

Paul Middendorp van SPOT coaching: “We leven in een rare tijd. Sociale contacten vervagen en steeds meer en meer jongeren komen er echt alleen voor te staan.”

Examens gedaan

Dit jaar zijn er weer eens echte examens geweest… Het wachten is nu op de uitslag. Voor heel veel jongeren een mijlpaal, een dag om naar toe te leven en één groot feest te geven: je bent GESLAAGD!

Maar kijk jij ook uit naar je diploma-uitreiking? Heb jij wel iemand die daar speciaal voor jou is?

Niet iedereen heeft iemand

Helaas is het niet voor iedereen een dag om te kunnen vieren met je vrienden en familie. Helemaal nu in deze geïsoleerde coronatijd sta je er wellicht wel helemaal alleen voor. Misschien hebben je ouders “geen tijd”, of is er een andere reden dat ze niet mee willen. En wellicht heb je ook niemand anders die wel met je mee gaat naar je diploma uitreiking. Je staat er wéér letterlijk en figuurlijk alleen voor.

Maar dit keer echt niet, beloofd!

“In mijn coachingspraktijk heb ik meerdere eenzame jongeren gezien die er op deze dag weer eens alleen voor stonden. Omdat bijvoorbeeld de ouders gescheiden waren en niet allebei wilden komen, dus kwamen ze maar helemaal niet. Omdat de jongeren thuis was weggelopen en nu alleen woonde of… Zoveel kinderen, zoveel situaties waarin ze er alléén voor staan. Alleen naar je diploma-uitreiking gaan, laat een wond en een naar gevoel voor de rest van je leven achter. Terwijl dat echt niet meer hoeft: je staat er niet alleen voor!”

Want geloof me, je staat er dit keer eens niet alleen voor!

Net als vóór de coronatijd ben ik, Paul Middendorp (van SPOT Coaching en SPOT Mediation Harderwijk) daar speciaal voor jou!  Als jij dat wil, kom ik SPECIAAL VOOR JOU naar je diploma uitreiking. Ik zal voor je klappen als jij je diploma krijgt, de foto’s voor je maken en daar, speciaal en alleen voor jou zijn zodat ook JIJ een GEWELDIGE diploma uitreiking mag krijgen! En er een keer NIET ALLEEN voor staat!

Speciaal voor jou

Dus laat mij ‘je grote broer, oom, neef, vriend’ of voor mijn part ‘je vader’ zijn… Wil je ook dat ik een zus, tante, moeder, vriendin voor je mee neem? Geen probleem! Ik/wij zijn er voor je!

De vorige keer zijn er echt een aantal jongeren geweest, die mij een bericht gestuurd hebben. Dus nee, het is niet gek. Nee, het is niet erg… En nee… Ik kijk er al helemaal niet van op! Het is juist goed en dapper nu voor jezelf te kiezen en hulp te vragen.. Want op de dag van je diplomering sta jij er eens NIET ALLEEN VOOR!!!

Meer weten?

Mag ik ook jou helpen? Stuur mij dan gewoon een privé-berichtje hier op Facebook of stuur mij een Whatsapp bericht (06-51445799) en ik beloof dat ik er voor je ben. Natuurlijk doen we dit 100% discreet; niemand hoeft het te weten. (En natuurlijk kost dat niks, maar dat vind ik vanzelfsprekend).

En heb je ook een speciale wens voor je diplomering? Durf het te vragen, ik kan daarvoor niks beloven maar ik weet zeker dat de kracht van Facebook gaat helpen om er voor je te zijn!

Doe net als andere jongeren eerdere jaren. En sta er eens NIET ALLEEN VOOR.

Ik woon zelf in Zeewolde, dus de regio: Dronten, Lelystad, Biddinghuizen, Almere, Nunspeet, Nijkerk, Harderwijk, Ermelo, Putten, Amersfoort, Bunschoten Spakenburg, Soest, Leusden, Hovelaken, Barneveld, Hierden,  Baarn, Soesterberg, Zeist zijn voor mij appeltje eitje om te bereiken.

Woon je in een andere plaats? Boeiend! Gewoon een berichtje sturen… Ik kan je vast en zeker helpen!

Dus…. Zet jij de eerste stap om niet alleen op je diploma-uitreiking te zijn? Stuur me dan dat bericht! En kies voor jezelf! Of stuur een mail naar [email protected] en wij zorgen dat deze bij Paul terecht komt.

(En wil jij ook een dag bonus-moeder, vader, oom, tante, broer, zus, vriend of vriendin zijn… stuur mij gerust een bericht… Ik hoop dat ik net als eerdere keren alle hulp kan gebruiken!)

Delen van dit bericht is lief en zal ik zeker waarden! (En de eventuele jongeren die JIJ daarmee gaat HELPEN!)

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Nunspeet Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Apeldoorn Nieuws en Harderwijk Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de Facebook-pagina voor jouw gemeente van Nieuws.nl? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-36455297. Je kunt ook de redactie bereiken via mail en telefoon: [email protected] of bel naar 06-17732224.

Reacties

Cookieinstellingen