Parkeerontheffing Stationslaan overdag niet meer geldig

Foto: ©Google Street View

Mensen met een parkeerontheffing mogen niet meer tussen negen uur ’s morgens en half zeven ’s avonds met hun ontheffing parkeren op de parkeerplaatsen aan de Stationslaan. Op vrijdag geldt de termijn tot half tien ’s avonds, zo laat de gemeente Nunspeet weten.

Parkeerontheffing aangepast

In twee jaar tijd is het aantal ontheffingen gestegen met ruim 50%. De gemeente gaat er vanuit dat dit vooral te wijten is aan het vele thuiswerken. Van 45 ontheffingen is het totaal gestegen tot 75. Waarvan er een groot deel in de Stationslaan zijn afgegeven.

Parkeerdruk omlaag

Het korte parkeren voor een snelle boodschap in het dorp zorgt voor een fikse parkeerdruk. Om dit te kunnen blijven aanbieden voor Nunspeters en ander winkelende bezoekers, kan het college niet anders dan de ontheffinghouders verbieden hier te parkeren als de winkels geopend zijn. Als dit niet gedaan wordt, moeten per dag tientallen bezoekers elders een plek zoeken.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Nunspeet Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Apeldoorn Nieuws en Harderwijk Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de Facebook-pagina voor jouw gemeente van Nieuws.nl? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-36455297. Je kunt ook de redactie bereiken via mail en telefoon: [email protected] of bel naar 06-17732224.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen