City & Food Walk Nunspeet combineert eten, bezienswaardigheden en historie

Foto: ©City & Food App

Delicio Events uit Nunspeet introduceert een nieuwe activiteit.

City & Food Walk Nunspeet

Bezoekers van Nunspeet kunnen met een interactieve wandel app de geschiedenis van Nunspeet verkennen en onderweg bij lokale ondernemers specialiteiten proeven. Op woensdag 4 augustus a.s. om 10.30 uur wordt de app feestelijk gelanceerd op het Stationsplein.

Voor en door Nunspeet

Delicio is lid van ‘Uit de Kunst’ Nunspeet en draagt haar steentje bij om de bezoekers van Nunspeet een gastvrij onthaal te bieden. Hiervoor is nu een app ontwikkeld, de City & Food Walk Nunspeet. Met deze app wandel je langs de rijks- en gemeentemonumenten in het centrum van Nunspeet. Die onder ander het verhaal vertellen van François Molijn en de vele kunstenaars die Nunspeet hebben gemaakt tot wat het nu is. Een verhaal wat niet alleen onbekend is bij de bezoekers maar ook bij vele Nunspeters zelf. De wandeling voert ook langs diverse winkeliers waar een heerlijke lokale specialiteit kan worden geproefd. Vanaf september is dezelfde wandeling ook mogelijk als ‘running dinner’ voor groepen en bedrijfsuitjes, in samenwerking met de lokale horeca. Op woensdag 4 augustus om 10.30 wordt de app feestelijk in gebruik genomen, op het Stationsplein in Nunspeet.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Nunspeet Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Apeldoorn Nieuws en Harderwijk Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de Facebook-pagina voor jouw gemeente van Nieuws.nl? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-36455297. Je kunt ook de redactie bereiken via mail en telefoon: [email protected] of bel naar 06-42022831.

Reacties

Cookieinstellingen