Tip de redactie van Nunspeet Nieuws

Foto: ©Canva/Maximaal Sales

We doen ons best om bovenop het nieuws te zitten, houden onze oren en ogen 24/7 open en doen ons best om al het nieuws onder de aandacht te brengen.

Tip de redactie

Maar, wij hebben geen redactie met meerdere journalisten, dus kunnen we jouw hulp goed gebruiken.  Er gebeurt zó veel in de 4 kernen van Nunspeet. Een beetje hulp is welkom. Dus, heb je een leuke tip voor Nunspeet Nieuws? Laat het ons vooral weten!

Nieuws en meer

Op Nunspeet Nieuws willen we zo veel mogelijk leuke nieuwtjes met je delen, zodat je altijd op de hoogte bent en weet wat er speelt in de 4 kernen van de gemeente Nunspeet. We schrijven over de opening van een toffe winkel of een nieuw restaurant en geven tips voor het weekend, maar brengen ook opmerkelijk nieuws en verhalen uit de stad.

Heb jij concrete tips voor de redactie omtrent leuke evenementen, nieuwe winkels, foto’s, speciale acties en meer, laat het ons dan weten en Tip de redactie: [email protected]

Heb jij een eigen onderneming en wil je jouw bedrijf of nieuws bij ons onder de aandacht brengen? Ook dat kan! [email protected]

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Nunspeet Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Apeldoorn Nieuws en Harderwijk Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de Facebook-pagina voor jouw gemeente van Nieuws.nl? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-36455297. Je kunt ook de redactie bereiken via mail en telefoon: [email protected] of bel naar 06-42022831.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen