Nieuwe bestuursleden gezocht IVN Noordwest-Veluwe

Foto: ©Canva/MAximaal Sales

De IVN-afdeling Noordwest-Veluwe zoekt nieuwe bestuursleden. Sinds 2006 is de afdeling weer een groeiende en florerende afdeling.

Nieuwe bestuursleden gezocht

De afdeling organiseert verschillende natuuractiviteiten, zoals wandelingen in de natuur onder begeleiding van natuurgidsen, groencursussen en lezingen. Helaas zijn er door corona de afgelopen 1,5 jaar niet veel activiteiten geweest. Bovendien heeft het huidige bestuur er al vele “dienst-” en leeftijdjaren op zitten en wil op termijn haar taken neerleggen. Het is tijd voor nieuw elan!

Wie zoekt IVN?

We zijn op zoek naar mensen met een hart voor de natuur, wonend in de regio Noordwest-Veluwe. Mensen die graag wat willen betekenen om andere mensen het prachtige van de natuur bij te brengen. Het is ook wel handig als je wat bestuurservaring hebt, maar niet per se noodzakelijk. We hebben een mooi onderkomen in de IVN-Bijentuin in Nunspeet, samen met de Bijenvereniging en de tuinwerkgroep. Daar wordt ook intensief mee samengewerkt in een overkoepelende stichting. Het werkgebied omvat de gemeenten Ermelo, Harderwijk, Nunspeet en Elburg.

Meer info

Heb je belangstelling, neem dan vrijblijvend contact op met onze secretaris, Julie de Jong, [email protected], 0341-257166

Over IVN

IVN Natuureducatie zet zich als landelijke non-profit organisatie in voor een groen, gezond en duurzaam Nederland. Dit doen we door de natuur in de harten van mensen te brengen. We laten jong en oud actief ervaren hoe leuk, leerzaam, gezond én belangrijk natuur is. Onze 130 professionals, 25.000 leden en 170 vrijwilligersafdelingen organiseren natuuractiviteiten, cursussen en campagnes. Daarbij focussen we op vier kernthema’s: Kind & natuur, Natuur in de buurt, Natuur & recreatie en Natuur & gezondheid. IVN is ervan overtuigd dat kennis van en betrokkenheid bij de natuur, duurzaam handelen stimuleert. IVN: beleef de natuur!

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Nunspeet Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Apeldoorn Nieuws en Harderwijk Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de Facebook-pagina voor jouw gemeente van Nieuws.nl? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-36455297. Je kunt ook de redactie bereiken via mail en telefoon: [email protected] of bel naar 06-42022831.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen