“Kunnen de touwen in het klimbos nu gespannen worden?,” wil het CDA graag weten

Foto: ©CDA Nunspeet

Wordt het net wel of net geen koperen jubileum voor het initiatief uit 2010 voor de vestiging natuurbelevenispark in en bij het bezoekerscentrum aan de Plesmanlaan.

Kunnen de touwen nu eindelijk gespannen worden?

Van het principeverzoek, dat in juni 2012 door de commissie Ruimte en Wonen werd behandeld en ook mee ingestemd is, zijn veel onderdelen inmiddels weggestreept. Wat wel is blijven staan is het klimbos en de aanpassingen van het bezoekerscentrum. Na een lange en ingewikkelde aanvraag- en toetsingsprocedure met veel herhaalmomenten en toezeggingen van provinciale – en lokale bestuurders en vragen van politieke partijen is er nu eindelijk de toestemming van de provincie gekomen. Op 21 september jl. heeft de provincie Gelderland ingestemd met een ontwerpbesluit “Aanleg en in werking hebben van een klimbos”.

Nu doorpakken

De gemeente Nunspeet speelt in het realisatieproces en de uiteindelijke toestemming een belangrijke rol. De fractie van CDA Lokaal roept het college dan ook op een maximale inspanning te gaan leveren om de gemeentelijke vergunning nu zo snel als mogelijk af te geven. De initiatiefnemer heeft er al lang genoeg op gewacht en wil zijn droom nu eindelijk gaan waarmaken.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Nunspeet Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Apeldoorn Nieuws en Harderwijk Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de Facebook-pagina voor jouw gemeente van Nieuws.nl? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-36455297. Je kunt ook de redactie bereiken via mail en telefoon: [email protected] of bel naar 06-42022831.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen