Mag de regenboogvlag wapperen in Nunspeet?

Foto: ©Canva/Maximaal Sales

“True Colors Nunspeet” wil graag duidelijk maken dat iedereen erbij hoort. De gemeente Nunspeet heeft de inclusienota 2.0 gelanceerd!

Alle partijen zijn voor

Alle politieke partijen ondersteunen deze nota. Deze inclusienota zegt dat alle inwoners van Nunspeet erbij horen; niemand mag buitengesloten worden en niemand mag worden gediscrimineerd. Ook dat is het symbool van de regenboogvlag: iedereen hoort erbij.

Coming Out Day

Op 11 oktober aanstaande is het de landelijke “Coming Out Day”. Het mooie van deze dag is dat de regenboogvlag op het gemeentehuis zal wapperen. Het symbool van steun en acceptatie. Zeker omdat de jongeren het vaak lastig vinden om uit de kast te komen, ook in de gemeente Nunspeet.

Klankbordgroep

Eén van de klankbordgroepen die de gemeente Nunspeet in het leven heeft geroepen is die van de LHBTIQA+ gemeenschap (“True Colors Nunspeet”). Met de welwillende medewerking van de gemeente mag “True Colors Nunspeet” een informatiestand voor het gemeentehuis op het Marktplein inrichten. Daar kan een ieder die informatie over dit onderwerp wil, langskomen voor een praatje en kennismaken met de mensen achter “True Colors Nunspeet”. Iedereen is van harte welkom op maandag 11 oktober as. van 13.00 uur tot 17.00 uur.

Maandelijks café

Diezelfde avond om 20.30 uur wordt het “True Colors Nunspeet” café geopend in de Roskam aan de Dorpsstraat nr. 5 te Nunspeet. Ook hier is een ieder van harte welkom voor een drankje en een hapje en om elkaar in een ongedwongen sfeer te ontmoeten. Vanaf dat moment wil “True Colors Nunspeet” dit café iedere eerste dinsdag van de maand om 20.30 uur organiseren. Het wordt een plek waar je jezelf kunt zijn en waar je lotgenoten kunt ontmoeten. Wees welkom.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Nunspeet Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Apeldoorn Nieuws en Harderwijk Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de Facebook-pagina voor jouw gemeente van Nieuws.nl? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-36455297. Je kunt ook de redactie bereiken via mail en telefoon: [email protected] of bel naar 06-42022831.

Reacties