Herkenningspunt is de titel van de wekelijkse column van wethouder van de Bunte

Foto: ©Nunspeet.nl/Maximaal Sales

1 oktober 2021

Langs de Harderwijkerweg in Hulshorst gaan we een cortenstalen verwijzing naar Landgoed Hulshorst plaatsen. Het is bedoeld als herkenningspunt om een uniek gebied of bijzondere plaats aan te duiden.

We hebben bijvoorbeeld op de Stakenberg in Elspeet en op het natuurtransferium in Nunspeet ook al cortenstalen frames staan. En met de uitvoering van het verkeersplan Vierhouten willen we ook graag een herkenningspunt omtrent het Verscholen Dorp plaatsen.

De borden zijn van eigen makelaardij. Een collega op het gemeentehuis heeft het ontwerp gemaakt en een lokaal metaalbedrijf is bezig met het uitsnijden en samenstellen van het bord in Hulshorst. Het is goed herkenningspunten te hebben en dit op een dergelijke manier duidelijk te maken. Als inwoners kennen wij de gemeente als onze broekzak en toch is het niet alleen voor de gasten. Want bent u ook niet een beetje trots als u zich bedenkt hoe mooi onze gemeente is?

Als ambassadeur van de gemeente mag ik graag vertellen over wat er allemaal gebeurt in de gemeente. Onder andere bij de Bedrijvenkring en de Ondernemersverenigingen vertellen we over de ontwikkelingen, zoals de nieuwbouw van het zwembad met sport- en turnhal op De Wiltsangh. Het nieuwe sportpark is straks ook een herkenningspunt voor sport- en beweegactiviteiten. En ongetwijfeld heeft uzelf ook mooie herkenningspunten. Wat mag van u ook een verwijzingsbord krijgen?

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Nunspeet Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Apeldoorn Nieuws en Harderwijk Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de Facebook-pagina voor jouw gemeente van Nieuws.nl? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-36455297. Je kunt ook de redactie bereiken via mail en telefoon: [email protected] of bel naar 06-42022831.

Reacties