IJssalon IJstijd leverancier van nieuwe ijssalon in Hierden

Foto: Pixabay

Het is nog even wachten, maar over ruim 3 weken op ijssalon Stientje. Op de plek waar vroeger het pannenkoekhuis achter de Tippe zat.

IJssalon Stientje

De Tippe is het restaurant dat vroeger op de rotonde van de Zwaluwhoeve zat. Met de hoek van de Molenweg. Stientje is het bronzen beeld dat op het midden van de toegangsrotonde naar Hierden staat. Vroeger had zij een kruidenierszaak in Hierden en zij kende iedereen en wist alles van de inwoners van Hierden.

Ideale locatie

Er worden 28 soorten ijs verkocht, gebak en koffie. Met het grote terras aan de voorkant van de salon wordt het een heerlijk rustpunt. Vooral voor fietsers die op weg naar Harderwijk en/of Nunspeet zijn, een prima centrale plek. Het ijs wordt niet zelf gemaakt, maar wordt bereid door IJstijd. Met salons in Garderen, Voorthuizen en Beekbergen.

Ambachtelijk bereid

Het ijs bevat uitsluitend natuurlijke grondstoffen. Er zitten dus geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen in. Bij de IJstijd maken ze het ijs dagelijks vers zonder hulp van halffabricaten. Het klinkt heel makkelijk met suiker, melk, water en wat “geheime” ingrediënten. Zo ontstaat het ambachtelijke ijs van IJstijd IJssalons.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen